mandag 3. mai 2010

Vi legger ned butikken i Grefsenveien! (men nettbutikken fortsetter som normalt)

Til alle våre supre kunder:)

Det har vært en omveltende vår på Scrappegodis, og etter lang overveielse og mye grubling, har vi kommet fram til at vi er nødt til å foreta forandringer.
Av personlige årsaker klarer vi ikke å drive butikken i Grefsenveien så godt som vi gjerne vil, det finnes rett og slett ikke nok timer i døgnet, og vi greier ikke følge opp de ulike satsningsområdene slik vi hadde planlagt. Av den grunn velger vi å legge ned vår fysiske butikk. Siste åpningsdag blir lørdag 19.juni.


Vi kommer til å fortsette med Scrappgodis` nettbutikk og delta på messer. Noe av det morsomste vi vet, er å komme sammen med andre scrappere, både på messer og internett. Vi satster på å gjøre bloggen vår til et aktivt forum for inspirasjon og scrappemoro. Designteamet vårt blir med oss og sammen ønsker vi å skape scrappeglede!


Vi vil gjerne takke alle som har vært på treff og kurs hos oss, og generellt vært innom og skapt glede i butikken vår, dere er det mange av, og vi håper dere vil fortsette å følge oss på nett. Vi kommer tilbake til mer info i forhold til nettbutikken, men vi kommer fortsatt til å ha base i Oslo, og det er mulig vi får til en slags henteordning for dere som bor i nærheten.


Lørdag 19 juni er det sommerfest, med treff og moro i butikken. Det blir ekstra gode priser på mange varer denne dagen, salg, kaker og utvidede åpningstider. Vi har noen få plasser ledig, mail eller ring oss hvis du vil være med! (scrappegodsi@live.no, tlf 46795229) For alle andre som vil komme innom oss denne dagen uten å scrappe, så er dere hjertlig velkommen! Håper vi sees:)
Vi ønsker alle våre kunder en strålende vår, med påfølgende sommer!

Stor klem fra Hanne og Tove*
<3

5 kommentarer:

 1. Dette var trist å lese. :( Jeg må innrømme at jeg ikke har fått vært innom så ofte som jeg egentlig har ønsket, men det har alltid vært koselig å komme innom å slå av en prat og kjøpe med seg litt fargrike ark mv. Håper definitivt å se dere på messer fremover, og jeg gleder meg masse til 19. juni! :)

  SvarSlett
 2. Trist men kjekt at dere fortsetter messevirksomhet og nettbutikken! :)

  Jeg er glad jeg fikk besøkt butikken deres og skulle ønske jeg bodde i Oslo så jeg kunne være med dere på treff, for det ER morsomst i verden! :)

  SvarSlett
 3. Tusen hjertlig takk for hyggelige tilbakemeldinger:) Setter pris på det og vi gleder oss også til den 19 juni!

  Varene våre kan dere få tak i på nettbutikken så vi blir ikke helt borte:)

  SvarSlett
 4. VELDIG TRIST at den flotte butikken deres forsvinner fra grefsenveien! En fargeklatt som blir borte...

  Her er litt reklame for dere ( og meg ;) )

  http://madebyhunnis.blogspot.com/2010/05/made-by-hunnis-pa-jakt-etter-ny-butikk.html

  SvarSlett
 5. Så synd at dere må legge ned den fysiske butikken =( Tenker jeg må ta meg en tur innom snart, og sikkert også den 19 juni for salget's skyld =)
  Kommer dere til å selge noe av innredningen i butikken den 19 juni? For eksempel noen sånne papir-stativer som dere har mønsterpapirene i?

  SvarSlett