torsdag 27. mai 2010

Loppis!

Torsdag 3 juni stenger vi Scrappegodis for scrapbookingsalg, og innreder for loppemarked!
Da holder vi oppe fra kl 15-20.
Her blir det vafler,kaffe og masse spennende lopper å få tak i:)
(bøker, interiør, leker, glass..osv)

Loppis gjelder kun denne dagen, og scrapbookingvarene er på plass igjen fredag. Siste åpningsdag er lørdag 19 juni.
Velkommen innom!

Mvh
Scrappegodisjentene
<3

torsdag 20. mai 2010

Vi holder stengt pinseaften

Pinseaften, lørdag 22/4 holder vi butikken stengt. Vi holder selvsagt også stengt 2.pinsedag, mandag 24/4.

Velkommen til vanlig åpningstid fra tirsdag 25/4, 12-17

Ha en flott pinsehelg alle sammen:):)

tirsdag 18. mai 2010

Salg på album i lettersize:)

Nå har vi 50kr i avslag på alle album i lettersize 8,5x11 (22x29 cm) i nettbutikken! Du finner dem i SALG - kategorien på www.scrappegodis.no

fredag 14. mai 2010

Smykker made by Hunnis

Vi har smykker fra Hunnis i butikken og de er bare så lekre!
Det er både øredobber og halskjeder. Noen av dem er "one of a kind" og her er det førstemann til mølla. Disse er heller ikke dyre og vi synes at de er lekne, kule og prikken over I`en til antrekket. Kom innom for å ta en titt:)
Sjekk også ut: www.madebyhunnis.blogspot.com





onsdag 5. mai 2010

Mere fra Nora:)





Nora hadde enda ett bidrag til april-oppgaven! Legger også ut "Påske" med detaljbilde.
Herlig inspirasjon Nora:)

mandag 3. mai 2010

Vi legger ned butikken i Grefsenveien! (men nettbutikken fortsetter som normalt)

Til alle våre supre kunder:)

Det har vært en omveltende vår på Scrappegodis, og etter lang overveielse og mye grubling, har vi kommet fram til at vi er nødt til å foreta forandringer.
Av personlige årsaker klarer vi ikke å drive butikken i Grefsenveien så godt som vi gjerne vil, det finnes rett og slett ikke nok timer i døgnet, og vi greier ikke følge opp de ulike satsningsområdene slik vi hadde planlagt. Av den grunn velger vi å legge ned vår fysiske butikk. Siste åpningsdag blir lørdag 19.juni.


Vi kommer til å fortsette med Scrappgodis` nettbutikk og delta på messer. Noe av det morsomste vi vet, er å komme sammen med andre scrappere, både på messer og internett. Vi satster på å gjøre bloggen vår til et aktivt forum for inspirasjon og scrappemoro. Designteamet vårt blir med oss og sammen ønsker vi å skape scrappeglede!


Vi vil gjerne takke alle som har vært på treff og kurs hos oss, og generellt vært innom og skapt glede i butikken vår, dere er det mange av, og vi håper dere vil fortsette å følge oss på nett. Vi kommer tilbake til mer info i forhold til nettbutikken, men vi kommer fortsatt til å ha base i Oslo, og det er mulig vi får til en slags henteordning for dere som bor i nærheten.


Lørdag 19 juni er det sommerfest, med treff og moro i butikken. Det blir ekstra gode priser på mange varer denne dagen, salg, kaker og utvidede åpningstider. Vi har noen få plasser ledig, mail eller ring oss hvis du vil være med! (scrappegodsi@live.no, tlf 46795229) For alle andre som vil komme innom oss denne dagen uten å scrappe, så er dere hjertlig velkommen! Håper vi sees:)
Vi ønsker alle våre kunder en strålende vår, med påfølgende sommer!

Stor klem fra Hanne og Tove*
<3

Månedens DT bidrag:)

Her er bidragene for april fra de FLINKE DT medlemmene våre. Det er så herlig stemning på disse LOene og vi har den glede å presentere:

Marie:









Vibekke:






















Sofie:







































Nora:





















Blir du ikke inspireret til å scrappe? Selv om det er deilig å være ute nå om dagen, så er det ingen grunn til å ikke scrappe. Sleng opp vinduet, sett på musikk, finn noe snop og kos deg!
Ha en scrappenede dag!
Klem fra Tove og Hanne<3