tirsdag 7. juli 2009

hei igjen alle sammen!

aller først: tusen tusen takk for den fantastisk positive tilbakemeldingen vi har fått fra dere!! vi føler at det virkelig er stor glede over at det kommer en ny scrappebutikk og at mange gleder seg, og det er vi utrolig takknemmelige for å høre!! og bare for å si det, det er ingen som gleder seg sånn som oss altså, vi er helt tussete av glede og hopper opp og ned og bare venter og lengter etter å innrede og komme i orden!
vi har begynt å få inn varer (hemmelig, hemmelig), og jeg lover at det kommer mye gøy fra rundt i verden, som ikke er å få tak i andre steder i Norge, vi har funnet så mange spennende leverandører. (enda hemmeligere hi hi), og i tillegg kommer alle de lekre tingene fra kjente produsenter, så nå må det jo bare bli scrapbooking for alle penga!!**I morgen begynner vi å male vegger, og vi har også en überkul overraskelse på scrapperommet, men den får dere ikke høre om enda:):) (tease, tease)
Det er flere som har spurt om parkeringsmulighetene rundt butikken vår, jeg skal legge ut informasjon til høyre her, men jeg kan jo fortelle at det er gratisparkering i gatene rundt, (Amtmann Meinichs gate, Brettevilles gate, Nils Huus gate osv), her skal det være mulig å finne plass, selv om man kanskje må kjøre en runde. Ellers er det som regel ledig på Treschows bru, rett nedenfor Nordpolen. På Nordpolen er det også betalingsparkering til 15kr pr time, der er det alltid ledig.
Vi diskutere også treffdag, noen sier at fredag er en god dag, men for oss er det litt vanskelig, så det ser foreløbig ut til at det kan bli torsdager. Hva syns dere om det?
Ha en flott uke, vi sees, og igjen, tuuuuuuusen takk for alle glade tilbakemeldinger**
Tove:)

9 kommentarer:

 1. Så spennende å følge med videre. Lykke til med malingen.

  Treff på torsdager, det blir så bra. Er jo bare en trøtt dag på jobb før helgen, så det går. Egentlig litt godt at det ikke blir fredag for da er det alltid så mye annet som skjer..

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Wii. Hvor godt. Min veninde og jeg har vundet en tur fra Danmark til Oslo med colorline og har ledt efter en scrapbutik. Nu vil vi vente med at tage turen til i åbner. Held og lykke med det hele, det ser spændende ud.

  SvarSlett
 3. Nå gleder jeg meg virkelig til dere åpner og vi kan få se alt det spennende dere har fått tak i.
  Torsdag er også en bra dag for meg for treff og er det dårlig med parkeringsplass kan vi jo bare carpoole eller hva Monica;o)

  SvarSlett
 4. Dette blir spennende altså! Oslo trenger en GODIS-scrappebutikk! Dere ruler!!!!
  Treff HVER torsdag? da kan jeg jo ta turen en gang i blandt.
  Og lokalitetene er flotte! Oslo nord passer for oss hedmarkinger :)

  Da sees vi den 15. da????

  SvarSlett
 5. å så heldige dere er! jeg vil også åpne, eller i hvert fall jobbe i en scrappebutikk! *sukk* Jeg kommer helt klart innom så fort dere åpner! gleder meg!

  SvarSlett
 6. Gleder meg veldig til å komme inn i butikken og se all godisen!!! Torsdager er fin treffdag! Fredager er liksom tv-kveld meg kjærestenkvelden. Og neste skoleår skal jeg ha undervining bare hver 5. fredag...nok et superbra arrgument for at dere skal legge det til torsdager! knis..

  SvarSlett
 7. Usj, torsdag som treffkveld hørtes ut som lite treff for meg, gitt... Rekker ikke bli ferdig på jobb, hente unger i barnehagen og få mannen hjem, tidsnok til at jeg skal komme meg inn til byen. Helger er best når det gjelder treff. Jaja, shopping skal jeg få til likevel ;)

  SvarSlett
 8. G U R making my day! Gleder meg til den 15. august - må sette den dagen i kalenderen. Skal til den største scrappebutikken i Colorado i morgen, her i Denver, gleder meg!
  Kurs / treff dag på torsdager er suuupert!
  Lykke til jiiinter! Stor klem fra Bendichte

  SvarSlett
 9. Gleder meg til 15 august jippi. Smetter nok en tur innom dere da ..

  SvarSlett