lørdag 11. juli 2009

vi bestiller varer.................


OK da, vi bestiller ikke sånn godis, men vi kan jo ikke vise dere hva vi bestiller nå, da blir det ikke noe gøy 15.august...men....gjett om vi sprekker av glede her akkurat nå, for dette er jo juleaften og bursdag og alt på en gang!!!!
....det er så mye fint at vi omtrent faller under bordet, og det er vanskelig å redusere inntaket. kjenner dere til den følelsen, eller? bare gled dere!:D
masse klemmer fra Tove og Hanne*

4 kommentarer:

 1. Bare venter i spenning jeg:) Kos dere videre med alt det spennende dere skal igjennom. Klem

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg! Skal prøve å få til en tur innom!Blir det lang åpningstid på den stoooore dagen?
  Anne Karin

  SvarSlett
 3. Og som jeg gleder meg til dere skal åpne!! Jeg kom hjem fra ferie på søndag og trodde ikke mine egne øyne når vi kjørte forbi lokalet deres!! En scrappebutikk som jeg kan gå til!!!?? JIPPI!!!! Så utrolig kult!! Var å studerte de flotte lo'ene i vinduene i dag og så mye flott det var!! Dette blir jo bare utrolig kult!!

  hilsen stine

  SvarSlett
 4. Sååå kult! En helt ny ordentlig scrappebutikk i Oslo! Gleder meg (selv om jeg bor i Vestfold har man jo gjerne noen turer til Oslo i løpet av året), har savnet en reinspikka scrappebutikk som man kan bli inspirert av og som har litt andre varer enn hobbybutikker:-) Selv om jeg er en kortmaker av hjerte tenker jeg at det blit mulig å finne mye kuult stæsj hos dere! Lykke til!

  SvarSlett