fredag 4. september 2009

Cowboy-kit og noen godisbilder:)


I morgen er det den store cowboy-dagen hos Scrappegodis, og selvsagt kommer det et supert cowboy-kit fra ToveTyll:D Det inneholder cut-outs, tags, journaling tags, cut-out alfabet (med æ, ø og å så klart) pluss litt ekstra snop! kit'et får du kun hos oss, til kr. 79**
I går hadde vi et supert treff, takk alle som var her og laget gøy, helt herlig! Før det tok helt av her, med butikken full av scrappere og jeg måtte rydde unna varene, tok jeg noen flere bilder av nyhetene våre! Både Sassafras og Cosmo Cricket er på vei over havet også nå, Cosmo Cricket er faktisk i Norge, så regner med den kommer til uka, eller kanskje alt i dag?
Vi får også noen fantastiske, nye ark fra Jillibean soup, i kraft, med ugler og trær på!
Basic Grey sendes ut nå, så de er også like om hjørnet! kos dere med det vi har fått så lenge, håper vi sees i morgen!:)
(ps for dere som venter på ny Hambly, så er den ikke klar for bestilling før 1.oktober... men da kaster vi oss på nettet og legger inn alt vi vil ha!)


Inkadinkado er noe av det lekreste jeg vet, jeg anbefaler stempler med campingvogner!
filt er i salg, fargene er fantastiske, jeg fikk det ikke godt nok fram på bildet, men det er godis!ja, vi elsker bling, og american crafts!!
arkene fra Prima!

Trevor ønsker alle velkommen til Scrappegodis, håper vi sees!:):)


2 kommentarer:

  1. Gjett om vi gleder oss til all denne godisen i morgen! :D

    SvarSlett
  2. Håper at lørdagens cowboy-dag ble morsom og med mange kunder!

    SvarSlett