onsdag 19. august 2009

endelig har vi kommet oss....

Tove og Hanne og noen av deres gode hjelpere slapper av med en kopp kakao etter endt åpningsdag. Det var hektisk, tenk at så mange var innom, det var utrolig moro, og at vi var slitne, det merket vi ikke engang, alt var bare helt knall, tusen takk igjen til alle glade scrappere som besøkte oss! Vi skal få postet flere bilder fra åpningen etterhvert også:)

Nå er hverdagen her, men i scrappeverdenen er det jo aldri kjedelig, og nå venter vi på at nyhetene skal ankomme. Vi venter på masse gøy fra Sassafras, bling og blomster fra Prima, nye serier fra Basic Grey, American Crafts, October Afternoon og Hambly, det kommer bl.a. ark, klistremerker, rub-ons, så mye fint at vi nesten dør, og på toppen av det hele har Cosmo Cricket laget noen av de kuleste seriene vi noen gang har sett!!

Her er Boyfriend, og det er bare et lite utvalg.... altså, det kommer chipboard-bokstaver med woodgrain-mønster, og det kommer apachesykler og polaroidkameraer, og jo mer jeg kikker på den serien, jo mer skjønner jeg at denne passer ikke bare til gutt, men til kule jenter, og til far og til nostalgiske tanter...i det hele tatt, gled dere!! med en gang det kommer gøy, legger vi det ut i bloggen!


i morgen har vi vårt første treff, vi gleder oss masse!! det er to plasser igjen, hvis noen ønsker å melde seg på, men vær kjappe, for de andre har blitt fylt opp raskt.
velkommen på treff, vi sees*

hilsen Tove, som knapt for sove om natten fordi hun venter på nyheter....

4 kommentarer:

 1. Spennende,må få tatt en tur en dag :) Bra bilde over her,stakkar mannen som ikke fikk komme inn :)

  SvarSlett
 2. Hei jenter!Lykke til med treff. Jeg skal komme på treff en dag senere i høst, passer ikke så bra i morgen. Kommer nok innom snart for å shoppe! :)Bor ikke langt unna butikken ;-D.

  SvarSlett
 3. God kveld!

  Oj! Nå gleder jeg meg MASSE til å hamstre høstens nyheter fra scrappeverdenen. Det polaroidkameraet og den røde telefonen fikk hjertet mitt til å banke ekstra hardt:)

  Gøy at dere legger ut litt smakebiter!
  Lykke til med første treff i morgen.
  Klem A.

  SvarSlett
 4. ÅÅÅÅÅ

  JIPPI JIPPI JIPPI

  Endelig en butikk rett i nærheten av meg :)
  Jeg bor på Torshov!!! HURRA

  Gratulerer så mye med åpning av ny butikk.
  Nå skal jeg på 3 ukers ferie, men etter det ser dere meg helt sikkert!!!!

  Klem Tonje
  http://cardsbytoneloni.blogspot.com

  SvarSlett