lørdag 15. august 2009

TUSEN TAKK!
Vi skal blogge mere til uka, men vi må bare si tusen ♥lig takk til alle som har vært innom, blomster/oppmerksomheter og at dere har gjort dette til en perfekt åpningsdag!:D
Hilsen to slitne og lykkelige jenter...
Velkommen igjen!


15 kommentarer:

 1. Flotte bilder, håper dere hadde en flott åpning og lykke til videre :-)

  SvarSlett
 2. Flott åpning i dag og lykke til videre :)
  klem Eva

  SvarSlett
 3. Jeg fikk vært med åpningen! Men jeg kommer innom i løpet av uken! gleder meg stort til å se hvordan dere har fått det til! Og enda mere fantastisk at dere har åpnet en scrappebutikk i Oslo by! Ahhhh større glede enn dette er å få et barn! tihihih! det var med tungt hjertet jeg måtte droppe turen til dere på åpningsdagen altså! Men jeg VET dere kommer til å være en av mine favoritter!Dere er to fantastiske scrappere! Klem fra meg. Og forresten...sjokoladekaken så UTROLIG god ut!

  SvarSlett
 4. jeg mente jeg fikk IKKE vært med...

  SvarSlett
 5. Lykke til jenter!!! Jeg er glad jeg fikk vært med på åpningsdagen deres;-) Muffinsene var kjempe gode, og butikken har blitt en "godis-butikk"...Takk for en hyggelig handel;-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med flott og fargerik butikk. Jeg kommer garantert igjen. Lykke til videre!

  Ann-Katrin
  http://www.papirhobby.no

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig handel i går! Butikken deres er virkelig en godtebutikk.

  Klem A.

  SvarSlett
 8. Dette er helt klart en gotteri butikk. Og jeg gleder meg masse til å komme på treff til uka:) Så glad jeg fikk kommet innom igår.

  SvarSlett
 9. Jeg var innom en kort tur i går og var så hoppende glad for at dere har så mye ark fra American Crafts. Og jeg gleder meg også til treff til uka, særlig siden moni var så snill og melde meg på:o)

  SvarSlett
 10. Kjempeflott å få ta del i åpning av ny butikk i Oslo. Jeg koste meg med å snuse rundt og "sniffe" stemning. Godtebutikk er det helt garantert! :) Og jeg gleder meg til å besøke godtebutikken igjen! Blir nok ikke lenge til dere ser meg igjen! :) Skal melde meg på et treff en dag også. :) Vi sees!

  SvarSlett
 11. Kjempekoselig butikk - og jeg spiste et deilig sjokoladekakestykke!:o) Gleder meg til å komme innom igjen en annen gang!

  SvarSlett
 12. Gratulerer med butikk! Jeg bor et kvartal unna, og kommer garantert til å stikke innom!

  SvarSlett
 13. Gratulerer med ny butikk! Gleder meg MASSE til å se på alt det flotte dere har :)

  SvarSlett
 14. så stilig sykkel! blei helt forelska jeg. utrolig trist at oslo er såå langt unna.

  SvarSlett